Massatge en Parella

Massatge en parella

El massatge en parella cerca que pugueu compartir un moment de relaxació i meditació, allunyant-vos de l'estrès del dia a dia, que moltes vegades no ens permet parar i respirar al costat de la persona que volem, i així, poder tenir moments de pau i qualitat.

BENEFICIS:

Cita Prèvia

Us esperem de dilluns a dissabtes amb cita prèvia

Tractaments en parella

Els preus són per a 2 persones.

Rosemary essential oil

Massatge relaxant amb espígol i taronja

El massatge relaxant de 75 és un tractament que ajuda a transportar-nos a la calma i la unió del cos i la ment disminuint l’estat d’ansietat.
La lavanda i la taronja ajuda a reduir el cortisol proporcionant un gran efecte de benestar.

75 min. - 90€

Oli per massatges

Massatge relaxant amb canyella i taronja

Aquest tractament relaxant té un efecte càlid gràcies a la canyella que cuida la nostra pell i activa el nostre sistema immune aportant també vitalitat i els efectes positius de la combinació de la reflexologia podal, el massatge californià i les pedres calentes us renovaran per dins i per fora.

90 min. - 115 €

Massatge descontracturant amb argila

Massatge indicat per a alleujar el dolor, el massatge és realitzat de manera terapèutica i les propietats de l’argila juntament amb essències com el clau o la cúrcuma i els olis vegetals, potenciaran els magnífics beneficis d’aquest massatge aportant energia i vitalitat.

75 min. - 125 €

Massatge geotermal 60'

Massatge relaxant que es realitza amb el moviment de les pedres calentes en tot el cos, insistint a l’esquena per a ajudar a eliminar la rigidesa a causa del fred, l’estrès o l’ansietat. A més l’efecte calor de les pedres alleuja totes les tensions corporals i calma la nostra ment.

60 min. - 100 €

Massatge geotermal 90'

Aquest massatge ajuda a desbloquejar energies i alinear els nostres xacres juntament amb un massatge relaxant que es realitza amb el moviment de les pedres en tot el cos destensant tot el teixit muscular. A més per a finalitzar durem a terme una màscara d’argila blanca i un massatge facial amb pedres de jade.

90 min. - 130 €

Els tractaments basats en quiromassatge són l’art i la ciència de la sanació que considera a l’individu com un tot: ment, cos i esperit. En Camí de vida ajudaré a la teva regeneració a través dels meus massatges, ja sigui per una patologia física com per alteracions del sistema nerviós.

Que el teu camí de vida esdevingui lliure d’estrès!

Connectem?

© 2022 Natalia Dómine | Camí de Vida by @anamosquero / Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies