Tractaments

Tria el millor per a tu...

Massatge amb oli essencial

Massatge Relaxant Antiestrès

Alleuja la tensió acumulada: relaxant, descontracturant, alleujant del dolor, millora de la circulació del cos, equilibra l’energia, elimina toxines…

Massatge Californià

Tacte conscient. Massatge basat en moviments llargs, lents i profunds que fa que entris en contacte amb tu mateix, ajudant a alliberar-te de tot allò que t’ha fet mal al teu camí de vida.

Reflexologia Podal

Sanació natural. Treballarem tot el cos des dels punts reflexos dels peus. Aporta benestar, elimina l’estrès, l’ansietat, dolor, inflamacions, fatiga, insomni.

Massatge Geotermal

El massatge geotermal és una teràpia i massatge ancestral en el qual alineem els xacres. Mitjançant les pedres volcàniques calentes treballem cames, esquena, tòrax, cervicals i facial.

Massatge Cap i Peus

Aquest massatge és ideal per a persones molt nervioses, que estan patint episodis d’estrès. També ens ajuda a reduir el cortisol i a dormir relaxats. Consisteix en 30 min. de reflexologia podal + 30min. de craniofacial i tòrax.

Massatge Neurosedant

Massatge de 90′. Intervenen diferents tècniques i teràpies com la reflexologia podal i el Reiki, que combinades entre si faran que el teu sistema nerviós es calmi i la teva ment es detingui una estona per a connectar amb tu mateix@.

Massatge Ayurvèdic

Massatge tradicional Hindú ideal per netejar i equilibrar les energies i els doshas: kapha, pitta i vata. És relaxant i combinat amb l’aromateràpia ajuda a eliminar l’ansietat, l’agitació i les tensions, aconseguint l’equilibri entre ment, cos i ànima.

Massatge Descontracturant

Massatge en el qual s’aplica pressió sobre les zones contracturades o adolorides de la musculatura, per a desfer els nusos, alleujar el dolor i relaxar la musculatura.

Essential oils

Rituals

Els nostres rituals combinen massatge i tècniques de peeling per regenerar la pell i proporcionar una aparença radiant. Incideixen en relaxació profunda, descontracturació muscular i alliberament de tensions, promocionant llibertat i lleugeresa.

Prendre’s un temps cada dia per a relaxar-se i renovar-se és essencial per a viure bé.

Regals per oferir​

Regala Benestar i Salut

Packs Regal

Descobreix la nostra varietat de packs multiopció de relaxació i benestar.

Targeta Regal

Massatge a escollir: descontracturant, relaxant, esportiu…

Abonament 5 tractaments

Compra 5 tractaments a la vegada i paga només 4.

Packs Reflexologia Podal

Aconsegueix descompte si compres 8 tractaments en Reflexologia Podal

Els tractaments basats en quiromassatge són l’art i la ciència de la sanació que considera a l’individu com un tot: ment, cos i esperit. En Camí de vida ajudaré a la teva regeneració a través dels meus massatges, ja sigui per una dolència física com per alteracions del sistema nerviós.

Que el teu camí de vida esdevingui lliure d’estrès!

Connectem?

© 2022 Natalia Dómine | Camí de Vida by @anamosquero || Avís Legal | Política de Privacitat Política de Cookies