Gaudeix del Massatge Californià a Girona

Tractaments i massatges terapèutics mans massatge californià a Girona

ESALEN®

Què és el massatge californià Esalen®?

Tacte conscient. Massatge basat en moviments llargs, lents i profunds que fa que entris en contacte amb tu mateix, ajudant a alliberar-te de tot allò que t’ha fet mal al teu camí de vida.

És un massatge ideat als anys 60, el qual es basava a treballar el dolor emocional i físic sense la necessitat de fàrmacs, només amb la tècnica i seqüències que apliquem sobre el cos. Es denomina massatge californià perquè va ser desenvolupat a l’Institut Esalen de Califòrnia. Actualment està considerat com una de les tècniques de massatge de major difusió al continent Americà (Estats Units i Argentina).

Es tracta d’un massatge lent i profund. Aquest massatge es basa en els 5 ritmes de Gabrielle Roth: el massatge s’inicia des de la quietud arribant al caos fins a tornar a la pau, sempre amb el coneixement de saber sostenir a les persones en el moment de l’alliberació emocional.

A Camí de Vida , el Massatge Californià integra diverses tècniques corporals amb el contacte conscient, la respiració i la presència. Aquest tipus de massatge sensitiu s’aplica mitjançant moviments suaus i harmònics amb els quals el terapeuta tracta de guiar-nos, evitant canvis bruscs de ritme durant la pràctica del massatge californià i ajudant-nos a alliberar energies bloquejades per algun desequilibri. Aquestes virtuts del massatge californià el distingeixen d’altres tècniques en ser considerat com un art curatiu en contínua evolució.

El Massatge Californià o massatge sensitiu és una forma de treball corporal basat en els principis de la psicologia Gestàltica i que es caracteritza per tenir aplicacions sanadores.

Qualitats i beneficis del massatge califronià

El massatge californià segueix els principis de l’Institut Esalen®, fundat per Michael Murphy i Dick Price a 1962, els qui van investigar el moviment del potencial humà. Aquest tipus de massatge sensitiu es caracteritza per l’aplicació de moviments llargs, fluids i integradors que serveixen com a base a una àmplia gamma de tècniques de contacte profund.

Camí de Vida

Reseva hora

Soc la Natalia Dómine, quiromassatgista de Camí de Vida Girona, i vull compartir amb tu la meva passió per les teràpies naturals i el benestar personal. Ofereixo tractaments personalitzats com massatges relaxants antiestrès, descontracturants, amb pedres calentes, etc. tot adaptat a les teves necessitats individuals amb una visió holística.

Què el teu camí de vida esdevingui lliure d’estrès!

Connectem?

© 2022 - 2023 Natalia Dómine | Camí de Vida by @anamosquero || Avís Legal | Política de Privacitat Política de Cookies