Normativa del centre

Et recomanem disposar de cita prèvia.

Et recomanem, com a mínim, arribar  10 minuts abans de l’hora programada. Això et permetrà omplir la teva fitxa de client, informació mèdica i de contacte.  Si arribes amb retard, el centre eximeix tota la responsabilitat. No serà possible estendre el temps previst de tractament, a fi d’evitar perjudicar les reserves posteriors.

Si us plau, avisa’ns de la teva condició de salut, al·lèrgies o lesions que puguin afectar el tractament quan facis la teva reserva. Camí de Vida no serà responsable dels accidents o lesions sofertes pel client amb anterioritat al tractament.

Recomanem donar-li a conèixer a la terapeuta les teves preferències en el tractament, les zones de el cos que requereixen més atenció, o si la temperatura de la sala o el volum de la música són els adequats. Per gaudir del tractament és preferible no mantenir una conversa amb el terapeuta per a una major relaxació.

L’ambient del centre està creat per reduir l’estrès, per això et demanem silenciar el teu mòbil abans d’entrar. Recorda que estàs fent un tractament molt beneficiós per a la ment i el cos.

Camí de Vida es reserva el Dret d’Admissió a tota persona que infringeixi els drets fonamentals dels treballadors i / o clients de centre. Així com aquelles persones que manifestin actituds violentes o agressives.

El dret d’admissió es troba regulat pel Decret 200/1999, de 27 de juliol, d’admissió en els establiments públics, aprovat pel Parlament de Catalunya.

Alguns tractaments poden realitzar-se total o parcialment vestit, però altres han de ser rebuts únicament amb roba interior. La terapeura està preparada professionalment per tractar el cos, però algunes zones de el cos no són objecte de tractament. Qualsevol comportament de caràcter sexual cap a la terapeuta serà considerat motiu d’expulsió del centre i/o denúncia legal.

Els tractaments basats en quiromassatge són l’art i la ciència de la sanació que considera a l’individu com un tot: ment, cos i esperit. En Camí de vida ajudaré a la teva regeneració a través dels meus massatges, ja sigui per una patologia física com per alteracions del sistema nerviós.

Que el teu camí de vida esdevingui lliure d’estrès!

Connectem?

Sheipa © 2020 Haidezign. All Right Reserved