Tractaments i massatges terapèutics

Tria el millor per a tu...

Tractaments i massatges terapèutics a Girona amb oli essencial.

Massatge Relaxant Antiestrès

El massatge relaxant antiestrès alleuja la tensió acumulada: relaxant, descontracturant, alleujant del dolor, millora de la circulació del cos, equilibra l’energia, elimina toxines… Gaudeix del teu massatge relaxant antiestrès a Girona.

Tractaments i massatges terapèutics mans massatge californià a Girona

Massatge Californià

Tacte conscient. El massatge Calofornià és un massatge basat en moviments llargs, lents i profunds que fa que entris en contacte amb tu mateix, ajudant a alliberar-te de tot allò que t’ha fet mal al teu camí de vida.

Reflexologia Podal Massatges relaxants a Girona. Tractaments i massatges terapèutics peus Girona

Reflexologia Podal

Sanació natural. Amb la reflexologia podal treballarem tot el cos des dels punts reflexos dels peus. Aporta benestar, elimina l’estrès, l’ansietat, dolor, inflamacions, fatiga, insomni. Descobreix la reflexologia Podal al teu centre de massatges ubicat a Girona.

Massatge geotermal a Girona. Tractaments i massatges terapèutics peus Girona.

Massatge Geotermal

El massatge geotermal és una teràpia i massatge ancestral en el qual alineem els xacres. En el massatge Geotermal, mitjançant les pedres volcàniques calentes treballem cames, esquena, tòrax, cervicals i facial. Descobreix el massatge Geotermal amb pedres calentes al teu centre de Massatges ubicat a Girona.

Massatge cap i peus a Girona. Tractaments i massatges terapèutics peus Girona.

Massatge Cap i Peus

El massatge de Cap i Peus és ideal per a persones molt nervioses, que estan patint episodis d’estrès. El massatge de Cap i Peus també ens ajuda a reduir el cortisol i a dormir relaxats. Consisteix en un massate de 30 min. de reflexologia podal + 30min. de massatge craniofacial i tòrax.

Massatge neurosedant a Girona. Oli essencial. Tractaments i massatges terapèutics.

Massatge Neurosedant

Massatge Neurosedant de 90′. Intervenen diferents tècniques i teràpies com la reflexologia podal i el Reiki, que combinades entre si faran que el teu sistema nerviós es calmi i la teva ment es relaxi i es detingui una estona per a connectar amb tu mateix@.

Regal Massatges terapeutic a Girona

Massatge Ayurvèdic

El Massatge Ayurvèdic és un massatge tradicional Hindú ideal per netejar i equilibrar les energies i els doshas: kapha, pitta i vata. És un massatge relaxant, i combinat amb l’aromateràpia ajuda a eliminar l’ansietat, l’agitació i les tensions, aconseguint l’equilibri entre ment, cos i ànima. Gaudeix del massatge Ayurvèdic al teu centre de massatges de Girona.

Massatge descontracturant a Girona a Camí de Vida amb Natalia Dómine

Massatge Descontracturant

En el massatge descontracturant s’aplica pressió sobre les zones contracturades o adolorides de la musculatura, per a desfer els nusos, alleujar el dolor i relaxar la musculatura. Descobreix el massatge descontracturant al teu centre de massatges ubicat a Girona.

Tractaments Rituals

Els nostres tractaments Rituals combinen massatge i tècniques de peeling per regenerar la pell i proporcionar una aparença radiant. Els Rituals incideixen en relaxació profunda, descontracturació muscular i alliberament de tensions, promocionant llibertat i lleugeresa.

Prendre’s un temps cada dia per a relaxar-se i renovar-se és essencial per a viure bé.

Tractaments i massatges terapèutics a Girona.

Tractaments i massatges terapèutics a Girona.
Regals per oferir.

Regala Benestar i Salut

Targeta Regal

Tractaments i massatges terapèutics, en el teu centre de massatges a Girona, a escollir: descontracturant, relaxant, esportiu…

Soc la Natalia Dómine, quiromassatgista de Camí de Vida Girona, i vull compartir amb tu la meva passió per les teràpies naturals i el benestar personal. Ofereixo tractaments personalitzats com massatges relaxants antiestrès, descontracturants, amb pedres calentes, etc. tot adaptat a les teves necessitats individuals amb una visió holística.

Què el teu camí de vida esdevingui lliure d’estrès!

Connectem?

© 2022 - 2024 Natalia Dómine | Camí de Vida by @anamosquero || Avís Legal | Política de Privacitat Política de Cookies